Pingfilm nu te vinden op trouwplannen.nl

Pingfilm nu te vinden op trouwplannen.nl

Ga je trouwen en weet je even niet waar je allemaal moet beginnen met het regelen van de grote dag?

Check de website Trouwplannen voor heel veel nuttige info en tips!

Ook Pingfilm staat hier nu op onder het kopje video

http://www.trouwplannen.nl/videograaf-bruiloft_haarlem-amsterdam/

 

Ik maak foto’s van uw woningen in de opbouw fase of/en voor de verkoop fase. Ik maak fotografeer met natuurlijk licht zodat de beelden echt en puur zijn. Naast de fotografie kan ik ook een advertentie campagne opzetten op Facebook/instagram waarin ik mijn eigen foto’s gebruik. Zo hoeft u er niet aan te denken, en kan het lekker uit handen worden gegeven. Het is belangrijk om in contact te staan met uw klant via de socials, denk aan insta stories, Facebook advertenties etc.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*