Pingfilm maakt foto’s!

Pingfilm maakt foto’s!

Een nieuw jaar , dus tijd voor veranderingen!

Naast het filmen gaat Pingfilm zich nu ook bezig houden met het fotograferen van vastgoed. Bekijk hier foto’s die ik heb gemaakt van het oude schoolgebouw op de Lindengracht. Deze worden verbouwd tot luxe lofts, erg gaaf om te zien!

 

 

7    14

2 1

 

 

 

Ik maak foto’s van uw woningen in de opbouw fase of/en voor de verkoop fase. Ik maak fotografeer met natuurlijk licht zodat de beelden echt en puur zijn. Naast de fotografie kan ik ook een advertentie campagne opzetten op Facebook/instagram waarin ik mijn eigen foto’s gebruik. Zo hoeft u er niet aan te denken, en kan het lekker uit handen worden gegeven. Het is belangrijk om in contact te staan met uw klant via de socials, denk aan insta stories, Facebook advertenties etc.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*