Open dag project Lindengracht

Open dag project Lindengracht

Afgelopen weekend was het open dag van het project op de Lindengracht in de Jordaan. Ze hadden overal artist impressions en plattegronden opgehangen, het was ingericht en de catering was aanwezig. Kortom een top dag met heel veel bezoekers!Pingfilm mocht hier foto’s maken. 44 15 7 20

Ik maak foto’s van uw woningen in de opbouw fase of/en voor de verkoop fase. Ik maak fotografeer met natuurlijk licht zodat de beelden echt en puur zijn. Naast de fotografie kan ik ook een advertentie campagne opzetten op Facebook/instagram waarin ik mijn eigen foto’s gebruik. Zo hoeft u er niet aan te denken, en kan het lekker uit handen worden gegeven. Het is belangrijk om in contact te staan met uw klant via de socials, denk aan insta stories, Facebook advertenties etc.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*