Pingfilm wenst u een fijne vakantie!

Pingfilm wenst u een fijne vakantie!
Pingfoto

We zijn volop aan het genieten van het zomerweer in Nederland, bent je ook al vakantie aan het vieren? Heerlijk even die rust pakken en de mooie momenten met uw naasten❤️ Geniet er van en eind augustus gaan we er weer allemaal tegen aan!

Pingfilm wenst u een hele fijne vakantie!

Ik maak foto’s van uw woningen in de opbouw fase of/en voor de verkoop fase. Ik maak fotografeer met natuurlijk licht zodat de beelden echt en puur zijn. Naast de fotografie kan ik ook een advertentie campagne opzetten op Facebook/instagram waarin ik mijn eigen foto’s gebruik. Zo hoeft u er niet aan te denken, en kan het lekker uit handen worden gegeven. Het is belangrijk om in contact te staan met uw klant via de socials, denk aan insta stories, Facebook advertenties etc.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*