Fotografie Pingfilm

Fotografie Pingfilm
OLDENBARNEVELDTPLEIN

Ik ben de laatste weken druk bezig met het fotograferen van woningprojecten voor de verkoop. Deze foto’s worden gebruikt voor op Funda of voor op de websites van de vastgoedontwikkelaars.

Heb je ook foto’s nodig? Mail mij dan even op: info@pingfilm.nl of bel mij op: 0614045182

Ik ga graag voor je aan het werk!

OLDENBARNEVELDTPLEIN _F5A3177 1 28.2-7 28.2-13 woningfotografie

Deze foto’s zijn van de woningen van de vastgoedontwikkelaar: SOM bv

Kijk voor meer info op: www.somamsterdam.com

#vastgoedfotografie #somamsterdam #pingfilm

Ik maak foto’s van uw woningen in de opbouw fase of/en voor de verkoop fase. Ik maak fotografeer met natuurlijk licht zodat de beelden echt en puur zijn. Naast de fotografie kan ik ook een advertentie campagne opzetten op Facebook/instagram waarin ik mijn eigen foto’s gebruik. Zo hoeft u er niet aan te denken, en kan het lekker uit handen worden gegeven. Het is belangrijk om in contact te staan met uw klant via de socials, denk aan insta stories, Facebook advertenties etc.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*