V L O G | nu als bedrijf!

V L O G | nu als bedrijf!

Youtube , vloggen het is helemaal hot op dit moment! Het is de ideale manier om ‘gratis’ reclame te maken van jouw bedrijf, ook kan je op deze manier de werknemers op de hoogte houden van alle ontwikkelingen binnen het bedrijf en kan je video-vacatures plaatsen en sollicitaties ontvangen.

Pingfilm kan professioneel vlogs voor u opnemen, editen en uploaden zodat u daar geen omkijken naar heeft! We maken een kanaal aan op youtube en komen wekelijks of maandelijks filmen op locatie, bijvoorbeeld bij u in het kantoor.

Toch zorgen we ervoor dat de charme van een ‘vlog’ niet verloren gaat, daardoor wordt het niet formeel en saai maar echt en kunnen veel mensen zich ermee identificeren.

We creëren een intro en jij levert jullie logo’s aan. Dan gaan wij aan de slag en maken een edit van het materiaal. Vervolgens sturen wij deze naar je op en na jullie goedkeuring plaatsen wij deze online!

Wij geloven in de toekomst.

Mail of bel voor de mogelijkheden!

 

 

Ik maak foto’s van uw woningen in de opbouw fase of/en voor de verkoop fase. Ik maak fotografeer met natuurlijk licht zodat de beelden echt en puur zijn. Naast de fotografie kan ik ook een advertentie campagne opzetten op Facebook/instagram waarin ik mijn eigen foto’s gebruik. Zo hoeft u er niet aan te denken, en kan het lekker uit handen worden gegeven. Het is belangrijk om in contact te staan met uw klant via de socials, denk aan insta stories, Facebook advertenties etc.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*